OH, EH, UH

Pekingis on kuumalaine. Paar päeva tagasi oli mingi kuumarekord. Oli kyll kuum. Ma keerasin  AC  parajalt jahedaks ja nautisin ilusat ilma diivanilt. Ma ei ole sooja inimene. Ma toesti naudin  jahedaid tuuliseid ilmasid palju rohkem kui päikest.  Ja ei saa aru ka nendest, kes naudivad päikest keha igasugu imelike õlidega yle õlitades , et veel pruunimaks saada.  brrr.   Kannan kyll igasugu kaitsekreeme, kuid olen tähele pannud, et sel aastal Hiinas olles, on see  lyhike päikeseline aeg mulle näkku juba päris mitu pruuni laiku juurde  toonud.. Ei meeldi . nuuks.

Nyyd on Nick juba päris  mitu päeva kodus olnud, ja me oma pisikesed madistamised maha pidanud. Suur madistamine oli teemadel Usa reis. NO ikka ajab väheke vihale, et ta ei ole nõus  oma mugavuse nimel 500 dollarit odavamat piletit ostma.  Teda häiris, et Usasse  ning tagasilennul pidi lennuk yhe vahemaandumise kusagil tegema, ja tänu sellele, ka ta ei krabanud odavat piletit. BRR.

Kuid koik broneeringud tehtud, ja reis voib alata.

Los Angelesse jouame 29nda  juuni õhtul.  Oma aja sisustame kuni 6nda Juuli ohtuni tuttavate seltsis, shopates, ja CALI loodetavasti ilusat ilma nautides. JA MUIDUGI HEAD TOITU JA VEINI SYYES JUUES. YUM…

Calist lendame 6nda Juuli  louna paiku Washington DCsse. Seal veedame paar päeva valge maja ymbrust uurides puurides. Pole kunagi käinud ja ootan juba.

Washington Dcst  sõidame edasi New Yorki, ja seal oleme kuni 11stkymnenda Juuni hilisohtuni. New Yorkis on meie esma ylesanne ära käia Statue of Liberty juures+ Gabrieli soov, ja siis edasi  time square,  ja muud turisti stop punktid. Tahaks kohtuda  ka paari tuttavaga kes seal kandis elavad, ja kellega suhtleme vaid neti teel .  Tundub väsitav reis, kuid ootan.  Nagu ma mainisin pole DCs kunagi käinud ja NYs käisin viimati aastal  2000… AMMU.

Yldiselt tuleb sellest ka kaubareis, kuna Hiinas ei julge enam midagi kusagilt osta. Järjest tuleb igasugu õuduslugusid jookide, söökide , mänguasjade,  jm kohta. Viimane draama on karboneeritud joogid mis on sisse toodud mingist teiselt maalt..  Ise kyll ei joo, kuid  hirmutav mõelda. Sama maa on siia ka oma  vett myymas. ..Kuid see selleks.

 

Peale  Hangzhou–Beking–Los Angeles–WASHINGTON DC–BEIJING– HANGZHOU REISI   tuleb mul pisike puhkus, ja siis tahaks Eestisse ise puhkama piirduda. Kusagil Juuli viimasel nädalal, ja siis tagasi peale Paasapäeva. EI ole veel  päris kindel kas lähen , kuid panen igaks juhuks plaanidesse. Gabriel on plaanis kuuks ajaks Nicki pere juurde saata Hiina keelt harjutama.  Ta on täitsa tubli oma keeleoskustega.  Ma olen taaskord mingi  seina ees. Ei jõua midagi kusagilt kohale. Teen suu lahti ja välja tuleb PIIKS, PIIKS PIIKS.. Saan aru mis kõik minuga räägivad, kuid piiksun vaid vastu ja naeratan ka veel selle juures…vuih…. fruzzzztrating…  Kuid olen kindet et Hangzhous pean rohkem rääkima hakkama, kuna seal pole see expat life veel nii  busy kui  Beijing’s.

Ja Hangzhoust rääkides… Landlord lady saga jätkub. Mutt saatis terve lehekylje reegleid kuidas me ta korteri eest peaksime hoolitsema.  Meil on nickiga juba kops yle maksa, ja kui saame veel yhe emaili temalt ( Me isegi ei ela veel korteris 100%), siis me astume korterist minema ja jätame talle selle 2 kuu rendi raha.  =)=&(/&%/&)/(()?(0. Vot nii.

This slideshow requires JavaScript.

 

Lisa kommentaar